marți, 6 martie 2012

9 Minciuni Care Va Infraneaza Afacerea

Iata-le! Cele 9 minciuni care, probabil, va infraneaza afacerea, dar si pe dumneavoastra, ca mic intreprinzator. Oh, ne scuzati! Credeati ca sunt adevarate? Ei bine, atunci aveti in fata cartea potrivita! Aceasta mica Biblie destinata oamenilor de afaceri va arata nu doar ce si cum sa faceti pentru a va asigura ca afacerea dumneavoastra va fi profitabila, dar contine si ingredientul care lipseste in multe dintre cartile „practice“ de afaceri — cum sa va motivati in fiecare zi pentru a reusi.

1. E nevoie de bani ca sa faci bani
2. Trebuie numai sa stiu cum sa fac
3. Nu trebuie decat sa ne facem numele cunoscut
4. Experienta imi va fi de ajutor
5. Sunt o victima a circumstantelor
6. Trebuie sa fii econom
7. Clientii sunt greu de inteles
8. Nu am nevoie de ajutorul nimanui
9. Reducerea preturilor dinamizeaza afacerea

SAM BECKFORD este fondatorul a opt mici afaceri. Primele cinci au esuat lamentabil. Dupa afacerea numarul cinci, el s-a decis sa se angajeze si sa aiba o „slujba normala“, dar din fericire a fost concediat cinci luni mai tarziu, moment in care a lansat afacerea cu numarul sase — adica cea care l-a făcut milionar. Sam a impartasit strategiile si filozofia sa de afaceri in seminarii la care au participat mii de mici intreprinzatori si a consiliat personal alte sute de oameni de afaceri din America de Nord, ajutandu-i sa-si creasca veniturile cu 40.000 de dolari pe an si, in acelasi timp, sa beneficieze de mai mult timp liber.
Sam traieste in Vancouver, Canada, alaturi de sotia sa, Valerie, si de fiica lor, Isabella.

STEVE CHANDLER este cel care a scris “Reinventing Yourself”, dar si alte carti motivationale care au obtinut recorduri de vanzari in librariile din intreaga lume. El a consiliat peste 30 din cele 500 de companii ce figureaza in Top Fortune si alte sute de mici afaceri. Detine calitatea de membru invitat al programului Soul-Centered Leadership de la Universitatea din Santa Monica si traieste in Arizona, alaturi de sotia sa, Kathy, si de animalul lor de casa… un urs grizzly.