joi, 4 iulie 2013

Plaja de carte Litera din Vama Veche

Editura Litera ne invita in aceasta vara la Plaja de Carte din Vama Veche pentru a ne bucura de mare si de cele mai bune carti!

Vama Veche si-a castigat in timp renumele de pol al libertatii estivale, al distractiei si muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gandit sa adaugam tuturor acestor calitati si pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cartile noastre va stau la dispozitie. Oricine doreste sa citeasca, este invitat la cortul de la intrarea in Plaja de carte Litera, de unde poate imprumuta in regim de biblioteca orice carti doreste. Aceasta actiune nu implica nici un cost, iar oferta este generoasa si pentru toate gusturile.  Va asteptam cu peste 1000 de carti din cele mai variate domenii, de la beletristica, istorie si biografii, la carte practica, psihologie si carti pentru copii!

Amintim cateva dintre colectiile disponibilie in Plaja de carte Litera: pentru adulti, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practica, Nobel, Carti Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toti copiii.  Intre o bautura rece la Expirat si un concert la Stuf, va asteptam pentru un moment de liniste la Plaja de carte!   sursa