miercuri, 19 octombrie 2011

Vocea Romaniei - Etapa intii

VOCEA ROMÂNIEI. Show-ul muzical al momentului a debutat astă-seară la Pro TV. Cine va fi cea maibună voce din ţară


În prima emisiune, difuzată de Pro TV marţi seară, 14 români şi-au demonstrat talentul în spatele juraţilor "orbi" şi dintre ei doar zece şi-au găsit antrenori. Doi au mers la Smiley, doi la Brenciu, în timp ce Loredana şi Marius Moga au fiecare în echipă câte 3 concurenţi.


Stefan Stan - Bensonhurst Blues pe vocearomaniei.protv.ro

Primul norocos a fost Ştefan Stan, de 34 de ani, din Bucureşti. A început să cânte de la 10 ani şi mărturiseşte că niciunul dintre părinţi nu i-a susţinut pasiunea. În copilărie cânta doar piesa"Enigmatici şi cuminţi", şi aici s-a oprit necultivându-şi dragostea pentru muzică. A lucrat de la 16 ani, iar Smiley, cucerit de felul în care bărbatul a interpretat celebra melodie a lui Oscar Benton, din filmul "Afacerea Pigot", i-a promis celebritatea. "Am să te fac Ştefan cel Mare", i-a spus artistul primului concurent pe care a ales să-l antreneze pentru a fi "Vocea României".

Bucureşteanul Ştefan Stan a intrat în echipa lui Smiley

Aminda a fost preferata Loredanei. Tânăra are 28 de ani, pe numele real Andreea, vine din Cluj şi cântă de mică la pianul din casa bunicii. A povestit că de ani de zile urmăreşte concursurile de talente pe internet, dar "Vocea României" e singurul care a determinat-o să participe.

Andreea din Cluj, sau Aminda cum sună numele ei în esperanto, este antrenată de Loredana

Vlad Gliga, din Cluj, a fost preferatul lui Brenciu, care i-a cerut clujeanului de 22 de ani să se prezinte ca fiind "din Los Angeles, din echipa lui Brenciu". Şi pentru că Vlad are braţele frumos lucrate, juratul i-a mai spus ca la repetiţii să vină cu braţele acoperite: "Să vii cu mâneci lungi", l-a atenţionat Brenciu. De altfel, braţele lui Gliga i-au atras atenţia şi Loredanei, care a spus că muşchii acestuia sunt reali, "nu fake, din silicon". Smiley şi-a ales şi el o concurentă în echipă, pe o arădeancă de 25 de ani, Brigitta. "Dacă nu se întoarce niciun scaun, mă apuc de grădinărit", a declarat aceasta în interviul de prezentare.


Brigitta canta Ironic, de Alanis Morissette pe vocearomaniei.protv.ro

Vocea ei însă i-a făcut pe toţi cei patru juraţi să se întoarcă, fiecare dorind-o în propria echipă. Absolventă a Facultăţii de Limbi Aplicate, engleză-franceză, roşcata l-a ales pe Smiley drept antrenor cerându-i artistului "piese bune".

"Se potriveşte perfect în echipa mea", i-a spus Smiley Brigittei din Arad, iar roşcata - disputată de toţi antrenorii - a mers pe mâna lui


Aldo Blaga - If tomorrow never comes pe vocearomaniei.protv.ro

Aldo Blaga din Satu Mare a mers pe mâna lui Marius Moga. "Are o voce care vinde albume", a mărturisit compozitorul.

Aldo Blaga, din Satu Mare, primul intrat în echipa lui Marius Moga

Liviu Teodorescu l-a ales pe Marius Moga drept antrenor, deşi toţi cei patru juraţi şi l-ar fi dorit în echipă.


Liviu Teodorescu - I believe I can fly pe vocearomaniei.protv.ro

Tânărul tocmai a absolvit liceul şi a luat examenul de bacalaureat cu 9.03. Ofertat de Loredana, Brenciu, Smiley şi Moga, bucureşteanul de 19 ani a mers pe mâna celui din urmă. "M-am gândit foarte bine şi aş vrea să fac şi compoziţie", şi-a motivat concurentul alegerea.

Liviu Teodorescu, vocea care l-a făcut pe Moga să se simtă Micul Mozart

CITEŞTE şi VOCEA ROMÂNIEI. Mona Segall, omul din spatele fabricii de talente de la Pro TV: "La tv, charisma contează mai mult decât talentul. 'The Voice' a rezolvat această problemă"

O voce care i-a plăcut Loredanei este cea a Andrei Covaleov, de 31 de ani. Asistent universitar la două facultăţi din Bucureşti, tânăra cântă de un an de zile prin cluburi, dar primele lecţii de canto le-a primit cadou de curând, la câteva luni de la moartea tatălui ei. Lui îi plăcea să o audă cântând. Participarea Andrei la concurs este un tribut adus acestuia.

Andra Covaleov a intrat în echipa Loredanei

Claudiu Mirea este vocea intrată în echipa lui Horia Brenciu. Cu doi ani de Litere şi alţi patru de Conservator la secţia Chitară, Claudiu vrea să arate că "merită o şansă în industria muzicală".

Lui Claudiu Mirea, Horia Brenciu îi dă o şansă în industria muzicală

O orădeancă de 21 de ani a fost disputată de cei patru juraţi în prima ediţie a show-ului de la Pro Tv, dar tânăra l-a ales pe Marius Moga.


Loredana Cavasdan - Are you gonna be my girl pe vocearomaniei.protv.ro

"Fac ce-mi spune inima", a explicat aceasta. Loredana cântă de la 2 ani şi este absolventă a Facultăţii de Teatru şi Film.

Loredana: "Fac ce-mi spune inima şi-l aleg pe Marius Moga"

Dragoş Chircu este cel de-al treilea admis în echipa Loredanei.


Dragos Chircu - Summertime pe vocearomaniei.protv.ro

Tânărul, care spune despre sine că este textier, a fost disputat de Moga, Loredana, Brenciu şi Smiley. "Mi-ar plăcea să colaborez cu Moga, cu Smiley, să cânt în duet cu Brenciu, dar aş vrea să fac parte din echipa Loredanei", a mai spus bucureşteanul.

Dragoş Chircu a ales-o pe Loredana să-i fie antrenoare

În următoarele ediţii ale show-ului, echipele vor fi completate cu restul concurenţilor, dintre ei urmând a se alege, în finală, Vocea României.

Sursa: gandul.info